Dupla balesetben nyolc autó tört az M3-ason

2010.05.09. 17:36 Módosítva: 2010.05.10. 00:17

Gödöllőnél leterelik az autópályáról a Budapest felé haladókat. Az M3-ason ugyanis több baleset is történt nem messze egymástól - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) sajtóügyeletese vasárnap késő délután. A rendőrség később azt közölte: a korábbi hírekkel szemben nem négy, hanem két baleset történt. Mindkét balesetben négy-négy autó ütközött.

A balesetek hatalmas dugót okoztak az M3-ason (fotó: Kruták Zsófia)
A balesetek hatalmas dugót okoztak az M3-ason (fotó: Kruták Zsófia)

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője egyelőre annyit tudott közölni, hogy az első információk szerint az M3-as autópálya 25-ös kilométere környékén történtek baleset – közölte a Független Hírügynökség. A mentés megkezdődött, az autópályán teljes útzár van. A rendőrség később úgy pontosította a hírt, hogy a balesetek a 26-os kilométernél történtek.

Az első baleset úgy történt, hogy egy autó letért az útról, mögötte pedig még hárman belementek. Ezt a torlódást próbálták kikerülni a második baleset résztvevői. Az egyik autóban – az ütközések következtésben – négyen, egy család tagjai, súlyosan megsérültek.

A baleset nyomán az M3-ason a délutáni órákban hatalmas torlódás alakult ki Budapest irányába. Az autósok Gödöllőről a 3-as úton, Kistarcsán és Kerepesen keresztül juthatnak el Budapestre, vagy Kistarcsa határában az M0-s körgyűrűre.

Hogy a terelés milyen forgalmi helyzetet okozott, jelentősebb dugókhoz vezetett-e, azt nem tudni, ugyanis az Állami Autópályakezelő Zrt. honlapján az M3-ason lévő webkamerák közül épp a Gödöllő térségében lévőnek nincs adása pillanatnyilag.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport