Közepesen volt ittas balesetekor Stohl András

2010.05.11. 13:16
Közepes fokban volt alkoholtól befolyásolt állapotban a kirendelt orvos szakértő véleménye szerint a május 8-án hajnalban közúti balesetben részes S. András – áll a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság keddi közleményében.

Az esetleges "egyéb jellegű befolyásoltságról" - a korábbi mintavétel alapján – egy hét múlva készül el a szakvélemény, írta a kapitányság. A Havaria Press információi szerint 1,96 ezrelék volt a színész véralkohol szintje. Előállítása után kettős vérvétellel, laboratóriumi módszerrel is megvizsgálták, mennyi alkoholt fogyasztott Stohl. A kettős vérvétel eredménye szerint vérében 1,9, illetve 2,1 ezreléknyi alkohol volt. Ez a véralkoholszint megfelel - egy átlagos férfi esetében - fél üveg tömény elfogyasztásának.

Stohl András színész-műsorvezető a baleset estéjén az MTI-nek elismerte, hogy ő karambolozott Fót közelében, a balesetben két ember sérült meg.

Azóta Stohl több munkaadója jelezte, hogy a továbbiakban nem kívánnak vele dolgozni. Nem szerepelhet többet a Tűzvonalban című filmsorozatban, és nem vezeti a RTL Klub zenei tehetségkutató műsorát sem.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport