Enikő, Melitta
9 °C
24 °C
Index - In English In English Eng

Összeverekedtek a karambol után

2010.05.25. 14:56
Senki sem sérült meg a 7-es úton történt hármas karambolban, az utasok viszont kiszálltak és összeverekedtek. Az érintett útszakaszon teljes az útzár.

Három személyautó ütközött össze a 7-es úton, a Zala megyei Nagyrécse és Zalasárszeg között, kedden délben. Egy fehér Ford Focus épp Nagykanizsa felől Keszthely irányába tartott, mikor összeütközött egy Volkswagen Passat-tal, mely balra kanyarodott, és nem adott elsőbbséget.

Az ütközés következtében a Ford átperdült a szalagkorláton, s az út menti árok szélén egy fának ütközve az oldalára borult, majd a három méter mély árokba zuhant, a vétkes autó pedig egy harmadik kocsinak ütközött.

Rendőrök helyszínelnek a 7-es úton Nagyrécse és Zalasárszeg között, ahol összeütközött három autó (Fotó: Varga György)
Rendőrök helyszínelnek a 7-es úton Nagyrécse és Zalasárszeg között, ahol összeütközött három autó (Fotó: Varga György)

Bár a sérültek állapotáról nem adtak ki hivatalos tájékoztatást a történtek után, úgy tudjuk, a balesetnek csak könnyebb sérültjei vannak, a Fordban utazó négy fiatal szerencsés módon kisebb sérüléseket szenvedett csak. A baleset után a frontálisan ütköző autó utasai és az autóvezető összevitatkoztak, majd össze is verekedtek.

Salamon Róbert, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: hat ember ellen indítottak eljárást, csoportos garázdaság miatt.

Az egyik autó az árokban kötött ki (Fotó: Varga György)
Az egyik autó az árokban kötött ki (Fotó: Varga György)

Az útról egyelőre Zalasárszegnél nem lehet felhajtani a 7-es főútra, hanem tovább kell menni Galambok irányába, a Galambok felől érkezők pedig csak Nagykanizsánál hajthatnak fel a 7-esre.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport