Gázömlés egy szolnoki iskolában

2010.05.27. 11:01 Módosítva: 2010.05.27. 12:12
A hibát elhárították, a tanítás zavartalanul folytatódhat Szolnokon, a gázömlés miatt kiürített iskolában. A gázömléshez siető rendőrautó viszont karambolozott.

Vélhetően anyaghiba okozta a gázömlést a szolnoki Durst János úti Újvárosi Általános Iskolában, közölte Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A robbanásveszélyt megszüntették a szakemberek, a gyerekek visszamehettek az iskolába.

Az iskola gondnoka fűnyírás közben vette észre az udvaron a gázszivárgást, a tűzoltókat a gazdasági igazgató riasztotta fél tíz körül. Az iskolát és a 150 méteres körzetben található épületeket azonnal kiürítették. A sérült vezetéket először fadugóval tömítették el, aztán a gázszolgáltató szakemberei dolgoztak a hiba elhárításán. A munkálatok idejére a forgalmat is elterelték.

A gázömléshez sietett az a rendőrautó, amelyik karambolozott a belvárosban. A megkülönböztető jelzést használó szolgálati autó egy másik kocsival ütközött Szolnokon az Ady és Ságvári utca kereszteződésben. A rendőrautóban ülő, szolgálatban levő rendőr könnyű sérüléseket szenvedett, kórházba szállították.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Vennék
  • Bankszámla