Brutálisan bántalmazta élettársát

2010.06.06. 10:32
A rendőrök szabadították ki azt a Csongrád megyei nőt, akit élettársa brutálisan bántalmazott, majd egy melléképületbe zárt.

Súlyosan bántalmazta, majd egy melléképületbe zárta élettársát egy ruzsai férfi. Az ötvenéves férfi egy szóváltás után támadt a nőre, először fakanállal, később ököllel ütötte, megrugdosta, végül házuk egyik melléképületébe zárta be. A nőt végül a rendőrök szabadították ki - mondta Tuczakov Szilvána a még pénteken késő este történt esetről.

A férfit a rendőrség előállította, és súlyos testi sértés, illetve személyi szabadság megsértése miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették. Nem ez az első ilyen esete, két büntetőeljárás is folyik ellene súlyos testi sértés kísérletének gyanúja miatt - tette hozzá a szóvivő.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport