Napozás közben kapták el a kocsitolvajt

2010.06.11. 13:31
Budakalászon, egy strandon fogták el azt a férfit, aki még áprilisban autósüldözésbe keveredett. Két társa már előzetesben van.

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki még áprilisban - másik két társával együtt - egy lopott terepjáróval autós üldözésbe keveredett Budapesten, a XIX. kerületben. A férfit Budakalászon fogták el: a strandon napozott, amikor a nyomozók lecsaptak rá.

A rendőrök április 22-én a XIX. kerületi Vak Bottyán utcában akartak megállítani egy terepjárót, mert információik szerint az lopott volt. A sofőr azonban megállás helyett gázt adott, kis híján elgázolta a rendőröket is. Üldözni kezdték, sőt, egy másik egység egy közeli kereszteződésben várta őket. A menekülő terepjárónak azonban sikerült áttörnie a zárat,  eközben több parkoló autót is összetört. A rendőrök lövéseket adtak le a kocsira, ennek ellenére is tovább tudott hajtani.

A kocsit néhány utcával messzebb találták meg, akkor már üresen, a három utas gyalog menekült el onnan. Egyiküket a közelben fogták el polgárőrök segítségével, néhány órával később pedig a társa is előkerült. A két gyanúsítottat három nappal később előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság.

  • Hírek
  • Árfolyam