Napi 260 kilométert ingáztak a szerdai tragédia áldozatai

2010.06.12. 11:30 Módosítva: 2010.06.12. 11:31
A korábbi információkkal ellentétben nem Szarvason, hanem Szeged-Szentmihályon dolgozott az a hét ember, aki szerda este egy kisbuszban vesztette életét Szentes közelében, a 45-ős főúton.

A szeged-szentmihályi baromfi-feldolgozóban dolgoztak a szerdai busztragédia mezőtúri áldozatai, írja a Délmagyarország.

Az öt nő és két férfi másfél éve járt a 130 kilométerre lévő Mezőtúrról Szentmihályra dolgozni; a műszak 4:20-kor kezdődött - ezért mindig hajnali fél 2-kor indultak - és délután fél 4-ig tartott. A sofőrök előbb hagyhatták abba a munkát, hogy pihenjenek a hosszú út előtt.

Pénteken az elhunyt munkatársak emlékére mécseseket gyújtottak az üzemben. A baromfi-feldolgozó vezetője elmondta, az elhunytak családjait valamilyen formában a jövőben mindenképpen támogatni akarják.

A kisbusz a borsodi árvíz elleni védekezésben résztvevő rendőröket szállító autóbusszal ütközött össze. A karambolban heten meghaltak, egy 56 éves mezőtúri nőt súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba. A buszon utazó 37 rendőr közül hét könnyebben, egy súlyosan megsérült.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport