Leonóra, Inez
-4 °C
6 °C

Vádat emeltek egy 90 éves pedofil ellen

2010.06.30. 07:50
Az ausztrál férfi éveken át erőszakoskodott legalább négy 15 év alatti lánnyal Thaiföldön.

A thaiföldi hatóságok vádat emeltek egy kilencven éves ausztrál állampolgár ellen, aki állítólag több éven át erőszakoskodott legalább négy, 15 évnél fiatalabb lánnyal az országban. A német születésű férfi a rendőrség közlése szerint évek óta Thaiföldön él.

A Joseph Kraus Karl néven azonosított férfit kedden tartóztatták le a Thaiföld északi részén található otthonában. A férfi ellen fiatalkorú lányok megrontása vádjával adtak ki letartóztatási parancsot, az állítólagos áldozatok szüleinek panasza után.

A vád szerint a kilencven éves férfi négy lánytestvért erőszakolt meg otthonában, akik közül a legfiatalabb hét, a legidősebb pedig 14 éves. A férfi állítólag pénzzel, és édességekkel csábította otthonába a lányokat, először még 2008-ban, és azóta többször is kihasználta őket. A szülők azután fordultak a rendőrséghez, hogy feltűnt nekik, hogy lányaik szokatlanul csendesek, amikor eljönnek Karltól, és a lányok végül elárulták, hogy az ausztrál férfi megerőszakolta őket.

A rendőrség a férfi otthonában nagyjából száz pornográf felvételt is talált, amelyek legalább húsz lányról készültek. A hatóságok gyanúja szerint a képeket értékesíteni akarta a férfi.