A cserbenhagyó is kórházba került

2010.07.02. 10:27
Súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők egy nőt, akit elgázolt egy kisteherautó Szegeden; a jármű vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről, őt később az utcán eszméletlen állapotban találták meg a rendőrök.

A szegedi Szabó János utcában egy kisteherautó csütörtökön letért az útról és elütötte a vele azonos irányban kerékpározó 38 éves nőt, akit ezután métereken keresztül magával vonszolt. Az autó sofőrje megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott helyszínről. A mentők az asszonyt életveszélyes sérülésekkel vitték a szegedi Traumatológiai Klinikára.

A Szegedi Rendőrkapitányság hamarosan megtalálta a baleset okozó Toyota Hiace-ot a Palánkai utcában. A sofőr a közelben feküdt a földön, eszméletlenül, így őt is kórházba kellett szállítani. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a 47 éves szegedi lakos nem volt részeg, azt, hogy mi történt vele, még vizsgálják.

A kapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit, a járművezető egyelőre nincs kihallgatható állapotban, közölte pénteken a csongrád megyei rendőrség.