Meztelen női holttest egy balesetes autó csomagtartójában

2010.07.04. 17:15
Vasárnap hajnalban súlyos közúti balesethez riasztották Szász-Anhalt tartomány rendőreit és mentőseit Dolle faluhoz, Magdeburg közelében. Két autó ütközött egymásnak frontálisan egy mellékúton. Az egyik autóban egy meztelen nő holttestét találták a rendőrök.

Az egyik sofőr, egy 59 éves férfi, aki a szembejövő sávban haladt ismeretlen okok miatt, a helyszínen meghalt. Meghalt a másik autót vezető 27 éves nő is, bennégett kocsijában. A kiérkező rendőrök legnagyobb megdöbbenésére a férfi autójában, a csomagtartóban egy meztelen női holttestre bukkantak.

A szász-anhalti rendőrség szóvivője elmondta: a csomagtartóban talált nő nem az ütközésben halt meg, hanem korábban. A hatóság az asszony kilétéről egyelőre nem közölt részleteket. Csak annyit tudni, hogy a férfival egy faluban lakott.

A rendőrök még annyit mondtak el a Bild című lap internetes kiadása szerint, hogy a holttesten jól látható sérülések voltak. De ezekről, illetve a halál okáról sem nyilatkozott egyelőre senki. Azt még vizsgálják, hogy a férfi véletlenül vagy szándékosan ment-e a menetiránnyal szembeni sávban.

A rendőrség szerint mindkét autó normális sebességgel haladt. Az útszakasz, ahol a baleset bekövetkezett, jól belátható és nem veszélyes. Az ütközésnek nem volt szemtanúja. A szerencsétlenségről egy arra haladó motoros értesítette a rendőröket.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport