Botond, Mózes
EUR 384,76 Ft
USD 369,16 Ft
12 °C
29 °C

Részeg felügyelők miatt fulladtak meg a gyerekek

2010.07.08. 11:50
A felügyelők egy része részeg volt abban a dél-oroszországi gyerektáborban, ahol úszás közben öt gyerek és a mentésükre siető egyik oktatójuk fulladt meg még pénteken.

A bizonyítékok alapján három tanár is részeg volt azok közül, akik hagyták, hogy az erős szél és áramlatok ellenére a gyerekek ússzanak az Azovi-tengerben - közölték az ügyben eljáró nyomozók csütörtökön. A tragédiában 8 és 16 év közötti gyermekek vesztették életüket. A gyerekeket elragadta egy áramlat és megfulladtak. Szintén meghalt egy, a mentésükre siető 27 éves felügyelőjük is.

A gyerekek egy 80 fős moszkvai csoport részeként érkeztek az azovi nyári táborba, innen vitték őket az egyik közeli szigetre, ahol a baleset történt. Az ügyben az orosz elnök rendelt el azonnali vizsgálatot.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Vennék
  • Hírek