A rendőrségen akasztotta fel magát a késelő

2010.07.10. 11:07 Módosítva: 2010.07.10. 11:08
Tiszavasváriban pénteken történt a tragikus eset.

Pénteken este egy középkorú férfit szúrtak életveszélyesen hasba a városban. A rendőrök nem sokkal később egy kocsmában találták meg a feltételezett elkövetőt, ahol megbilincselték, lefoglalták tőle a kést, majd előállították.

Az 59 éves, ittasnak tűnő férfi ruházatát átvizsgálták, s miután támadásra, illetve önkárosításra alkalmas más eszközt nem találtak nála, az előállító-helyiségbe zárták, ahol más nem tartózkodott - ismertette a közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője .

Amikor a rendőrök két óra múlva beléptek az előállító-helyiségbe, hogy a feltételezett tettest vérvételre vigyék, a férfit eltépett pólójával egy rácsra felakasztva találták. Azonnal levágták, megkísérelték újraéleszteni, közben mentőt hívtak, de a mentősök már csak a halál beálltát tudták megállapítani - tette hozzá.

A szóvivő közlése szerint a helyiségben kamera működött, a kapitányság ügyeletese azonban semmi szokatlant nem vett észre.      Az ügyben a megyei rendőr-főkapitányság az ügyészség bevonásával belső vizsgálatot indított. Az életveszélyes késelés ügyében ettől függetlenül folyik a nyomozás - tette hozzá Fülöp Gergely.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport