Égő házhoz vonuló tűzoltóautó borult fel

2010.07.17. 14:07
Egy égő családi házhoz igyekvő tűzoltóautó borult fel a főváros III. kerületében szombaton. A nagytestű kocsi két személyautóra esett, a benne utazó három tűoltó és az egyik autós megsérült. A Szentendrei úton torlódás van.

Három tűzoltó és egy civil autós sérült meg, mikor egy tűzesethez vonuló tűzoltókocsi felborult szombaton a Szentendrei úton, a III. kerületben. A tűzoltók a szintén a III. kerületi Ady Endre utcába, egy lángokban álló házhoz igyekeztek volna, mikor a baleset történt.

A tűzoltók járműve jobbra, kis ívben fordultak, de kanyarodáskor megakadtak egy útpadkában és a fecskendő felborult. A tűzoltóautó a szemközti sávban a zöldre váró két autóra zuhant, majd a tetejére borulva állt meg. A két személyautóban egy ember sérült meg könnyebben. A tűzoltók járművében három tűzoltó ült, mindhármunkat kórházba vitték a mentők, az elsődleges információk szerint könnyebben sérültek ők is, de állapotukról pontosat nem tudni.

Az ütközés a Szentendrei út és a Czetz János utca kereszteződésénél történt, ott hosszabb ideig tartó helyszínelés várható.

A tűzoltók egy szintén III. kerületi, Ady Endre utcai, teljes terjedelmében égő, 80 négyzetméteres kétszintes családi házhoz vonultak, amikor a baleset történt.

A baleset körülményeit a rendőrség szakértőkkel vizsgálja, a Szentendrei úton torlódás van, a felborult tűzoltóautót daruval fogják kerekeire állítani.

Az Ady Endre utcai tüzet közben más tűzoltók közben eloltották, sérülésről onnan nem érkezett jelentés. A tűz keletkezési oka még nem ismert.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport