Nekiállt maszturbálni az istenfélő fogyatékosok előtt

2010.07.20. 22:51
Jó hírre jött a rossz: a rokkant gyerekeket nevelő amerikai család házát önkéntesek nemrég kibővítették és akadálymentesítették, egy bűnöző viszont az "Isten szeret téged" feliratú cetlik ellenére önkielégítésbe fogott a limonádét áruló gyerekeik előtt, de hamar elkapták.






Veri az isten a jámbor ohiói Ingle családot: összesen 14 saját és örökbe fogadott gyereket nevelnek, akik közül öten éppen a templomuk javára gyújtöttek pénzt a családi ház előtti járdán, amikor egy perverz maszturbálni kezdett előttük. Az adoptált gyerekek általában valamilyen súlyos fogyatékossággal küzdenek, a 3 éves, haiti származású Jesi például vízfejű.

(A helyi közösséget annyira meghatotta Ingle-ék odaadása, hogy két hónappal ezelőtt egy jótékonysági akció részeként felújították és alaposan megnagyobbították a család eredetileg 4 hálószobás házát.)

A családanya éppen visszament a házba, mert elfogyott a papír, és a 6 és 9 év közötti gyerekek nem tudtak több "Isten szeret téged" feliratot mellékelni a papírpoharakhoz, amikor a 35 éves Larry Cottrell akcióba lépett. A környékbeli kórházban ápolt anyját meglátogató férfi kihasználta az időt: leparkolt, vett egy pohár tízcentes limonádét a kicsinyektől, majd kért még egyet, és magához nyúlt.

A szörnyűséget a visszatérő anya vett észre, és azonnal telefonált a rendőröknek. Cottrell elfogása után bevallotta a dolgot, amiért a cincinnati.com cikke szerint 180 napos börtönbüntetésre számíthat.