Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Plüssfigurába rejtett pisztolyt találtak

2010.07.22. 14:55
Vizsgálják, hogy követett-e el bűncselekményt az a túristvándi férfi, akinek a lakásán plüssfigurába rejtett lőfegyvert, gázpisztolyt és elektromos sokkolót foglaltak le a rendőrök.

Egy túristvándi férfi házában illegális lőfegyvert találtak egy plüssmaciba varrva, miután a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság fülest kapott az engedély nélküli fegyver tartásáról. Először egy flóbertpisztolyt találtak, aztán előkerült negyvennégy lőszer is.

A házkutatásért felelős százados elmondta: a 31 éves gyanúsított az eredetinél nagyobb átmérőjűre fúrta a pisztoly csövét, hogy a lőszereket is ki tudja lőni.

Szakértők vizsgálják, hogy vajon a fegyvert, a szintén itt lefoglalt gázpisztolyt és elektromos sokkolót használta-e a férfi bűncselekmény elkövetésére.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Vennék
  • Hírek