Aladár, Álmos
-1 °C
1 °C

Férje szerint válságos Gábor Zsazsa állapota

2010.07.24. 17:27
Nem reagál a körülötte lévőkre, állítja a csípőműtétre kórházba került Gábor Zsazsa férje. Lánya viszont tagadja, hogy anyja kritikus állapotban lenne, szerinte pénteken még beszélt hozzá.

Válságos állapotban van Gábor Zsazsa, az orvosok vizsgálják, hogy szélütés érte-e, írja a The Sun. A 93 éves színésznő szeme nyitva van, de nem reagál, ha szólnak hozzá, mondta Frederic von Anhalt herceg, a színésznő férje.

Gábor Zsazsa szombaton Bel-Air-i otthonában tévénézés közben leesett azágyáról, amikor válaszolni akart egy telefonhívásra. Súlyos sérülést szenvedett, hétfőn egy Los Angeles-i kórházban csípőprotézis-műtétet kellett végrehajtani rajta.

19500101 nin k09 721

A három és fél órás műtét az első hírek szerint sikeres volt, de az orvosok attól tartanak, hogy a műtét közben szélütést kaphatott, és romlik az állapota. "Megfigyelés alatt akarják tartani a hét végén, hogy megbizonyosodjanak, javul az állapota, de jelenleg nem jó a helyzet" - mondta Frederic von Anhalt hozzá.

A színésznő lánya, Constance Hilton viszont cáfolta, hogy anyja kritikus állapotban volna, vagy hogy ne reagálna a körülötte levőkre. "Reagál, gyógyszereket adnak neki, még minden életfunkciója erős" - mondta. Állítása szerint anyja pénteken beszélt hozzá, amikor bent járt nála.

Gábor Zsazsa az 50-es, 60-as évek nagy sztárja volt, színésznőként lett ismert az Egyesült Államokban, később a társasági élet híres alakja lett, nem utolsó sorban azért, mert kilencszer kötött házasságot. Férje volt mások mellett Conrad Hilton szállodamágnás és az Oscar-díjas George Sanders színész is. Frederic von Anhalttal 1986-ban házasodott össze. 2002-ben súlyos autóbalesetet szenvedett, azóta otthonában tolószékkel közlekedik.