Nyíltan vállalja kilétét Bywater, sőt

2010.08.11. 16:49
Nem titkolta kilétét Nagy-Britannia legújabb lottómilliomosa. A 18 éves lány Yorkshire nyugati részén található, Holmfirth-ban él, szerdán sajtótájékoztatót is tartott.

A brit nemzeti lottótársaság bejelentése szerint a yorkshire-i tinédzser egy millió 117 ezer 779 fontot nyert a szerencsejátékon. A hatszámos főnyeremény ifjú tulajdonosa, Stacey Bywater ápolónő. Mint közölte, első dolga lesz, hogy boldoggá tegye családját.

Tervei között említette, hogy elhozza családját abból a nyomorúságos tanácsi bérlakásból, ahol jelenleg élnek. Két testvére van: a 14 éves Gemma, és a 21 éves Kirsty, akinek van egy kisfia, Alfie. Mint mondta, a nővére nemrég vesztette el áruházi eladói állását, ezért azonnal vesz a számára egy házat, és persze ad neki a nyereményből is. Kapnak egy házat a szülei is.

Stacey azt is bejelentette, hogy a hirtelen jött gazdaság ellenére nem hagyja abba az ápolónői munkáját, mivel szereti azt. Apja, aki teherautósofőr, szintén tovább dolgozik, mert mint Stacey közölte: hiába a sok pénz, munka nélkül mégsem lehet élni.

Stacey Bywater egyébként nem a legfiatalabb, aki elvitte a főnyereményt a brit lottó történetében. Volt már 16 és 17 éves tini-nyertes is az elmúlt másfél évtizedben.