Saját gyermekeit fojtotta meg egy dél-karolinai asszony

2010.08.17. 19:35
Keddi hírügynökségi értesülések szerint a 29 éves amerikai nő előbb megfojtotta két kiskorú gyermekét, majd a holttesteket autóba rejtve egy folyóban süllyesztette el. Ezt követően maga jelentkezett a rendőrségen, azt állítva, hogy autószerencsétlenség történt, és annak során mindkét fia megfulladt.

A dél-karolinai Orangeburg seriffje, Larry Williams az újságírókat arról tájékoztatta, hogy az autót kiemelték a kisváros melletti folyóból, és a 18 hónapos, valamint a 2 éves kisfiúk holttestére - a hátsó gyermeküléseken becsatolva - bukkantak rá.

A seriff közlése szerint az anyának az állítólagos balesetről adott magyarázata meglehetősen hiteltelennek tűnt, ezért a hatóságok gyanút fogtak. Nem sokkal később a nő beismerte, hogy gyermekeit előbb megfojtotta, majd a holttesteket az autóban helyezte el. Rendőrségi közlés szerint a nő kevéssel tette előtt összeveszett saját anyjával, aki szemére vetette, hogy elhanyagolja kisgyerekeit.

Dél-Karolinában egyébként már történt ilyen gyilkosság. 1994-ben az egész Egyesült Államokat megdöbbentette az a tragédia, amelyben egy ugyancsak fiatal anya két - még életben lévő - kisgyermekét a gépkocsi hátsó ülésén elhelyezve egy tóban süllyesztette el. A gyermekek megfulladtak.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport