Megsérült egy nyolcéves kisfiú a kiszombori határátkelőnél

2010.08.21. 09:54 Módosítva: 2010.08.21. 11:02
Egy nyolcéves olasz kisfiú súlyosan megsérült abban a közlekedési balesetben, amely szombatra virradó éjszaka történt a kiszombori határátkelőhelyen.

Súlyos baleset történt szombatra virradó éjszaka a kiszombori határátkelőhelyen. A rendőrség honlapján olvasható közlemény szerint egy román férfi osztrák rendszámú autójával a 43-as főút irányából érkezett a kiszombori határátkelőhelyre. Amikor az átkelőhöz ért, vélhetően jelentős sebességtúllépés miatt a kilépő oldal helyett a belépő oldal felé vette az irányt.

A román autós felhajtott az útpadkára, majd nekicsapódott egy parkoló autónak, ami az ütközés következtében megpördült. Ez utóbbi jármű elsodort egy nyolc éves olasz kisfiút és az édesapját. A román férfi autója azonban még itt sem állt meg, hanem néhány méterrel feljebb két másik parkoló autónak ütközött.

A mentők súlyos sérülésekkel vitték a kisfiút  a szegedi traumatológiai klinikára, míg édesapja könnyebb sérülésekkel a makói kórházba került. Az elsődleges adatok szerint a román sofőr nem fogyasztott alkoholt. A Makói Rendőrkapitányság a balesetet okozó férfi ellen büntetőeljárást indított.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport