16:00, December 01.
Horvátország 0
Belgium 0
Ahmad bin Ali Stadion F csoport
16:00, December 01.
Kanada 0
Marokkó 0
al-Tumama Stadion F csoport
20:00, December 01.
Japán 0
Spanyolország 0
Kalifa Nemzetközi Stadion E csoport
20:00, December 01.
Costa Rica 0
Németország 0

Fulladás okozta a latexruhás férfi halálát

2010.09.17. 12:33

Az igazságügyi boncolás adatai szerint fulladás okozta a hétfőn, a Soroksári úton egy autóban megtalált latexruhás férfi halálát; partnerét gyanúsítottként hallgatták ki.

Tafferner Éva, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken sajtótájékoztatón azt mondta: az életvédelmi osztály azt a 46 éves férfit hallgatta ki gyanúsítottként, aki megtalálta a holttestet. Kiderült ugyanis, hogy a két férfi között intim kapcsolat volt, és egy együttlét torkolt a tragédiába. A férfi ellen gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indult eljárás, szabadlábon védekezhet - mondta a szóvivő.

A BRFK korábbi közlése szerint a holttestet a másik férfi saját autójával a közeli kórházba vitte, ahol a halál beálltát megállapították, majd értesítették a rendőrséget.

A brit The Sun internetes oldalán korábban azt írta, hogy az áldozat ismert amatőr pornószínész volt, több szadomazó film sztárja. A bulvárlap szerint az áldozatot azért nem lehetett azonosítani, mert már hét hónapja halott volt, és erősen oszlásnak indult.

Tafferner Éva cáfolta azokat a sajtóértesüléseket, amelyek szerint a férfi több hete vagy több hónapja halott lehetett.

  • Tippek
  • Hírek