Koronavírus adatok

2021. dec. 02.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Melinda, Vivien
5 °C
7 °C

Fulladás okozta a latexruhás férfi halálát

2010.09.17. 12:33

Az igazságügyi boncolás adatai szerint fulladás okozta a hétfőn, a Soroksári úton egy autóban megtalált latexruhás férfi halálát; partnerét gyanúsítottként hallgatták ki.

Tafferner Éva, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken sajtótájékoztatón azt mondta: az életvédelmi osztály azt a 46 éves férfit hallgatta ki gyanúsítottként, aki megtalálta a holttestet. Kiderült ugyanis, hogy a két férfi között intim kapcsolat volt, és egy együttlét torkolt a tragédiába. A férfi ellen gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indult eljárás, szabadlábon védekezhet - mondta a szóvivő.

A BRFK korábbi közlése szerint a holttestet a másik férfi saját autójával a közeli kórházba vitte, ahol a halál beálltát megállapították, majd értesítették a rendőrséget.

A brit The Sun internetes oldalán korábban azt írta, hogy az áldozat ismert amatőr pornószínész volt, több szadomazó film sztárja. A bulvárlap szerint az áldozatot azért nem lehetett azonosítani, mert már hét hónapja halott volt, és erősen oszlásnak indult.

Tafferner Éva cáfolta azokat a sajtóértesüléseket, amelyek szerint a férfi több hete vagy több hónapja halott lehetett.