Fábián, Sebestyén
-2 °C
4 °C

Négyszer is elgázoltak egy férfit az M5-ösön

2010.09.26. 10:41
Halálos gázolás történt vasárnapra virradó éjjel az M5-ös autópályán.

A helyszínen meghalt az a férfi, akit többen is elgázoltak az M5-ös autópályán Lajosmizse közelében szombatról vasárnapra virradó éjjel. Egy 38 éves szegedi férfi ütötte el először a 40 éves román állampolgárságú férfit, aki át akart szaladni a sztrádán, mondta Szabó Anita főhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője.

Az autós azonnal megállt és visszament, hogy segítsen a szerencsétlen embernek, de közben a mögötte érkező autók közül két személyautó és egy teherautó is keresztülhajtott a holttesten, majd továbbmentek. A szegedi férfi ekkor autója reflektorával megvilágította a holttestet, hogy azt a többi autós észrevegye.

A rendőrség még vizsgálja a baleset körülményeit. Azt még nem lehet tudni, hogy felelősségre vonják-e a szegedi autóst. Az azonban már kiderült, hogy a sofőr nem volt ittas. Azt egyébként nem lehet tudni, hogy a román férfi mit keresett gyalog az autópályán. A rendőrség keresi azokat az ismeretlen rendszámú járműveket, melyek áthajtottak a férfin.