Késelés a fonyódi kollégiumban

2010.09.29. 17:38
Egy késszúrással vetett véget a vitának egy diák a fonyódi kollégiumban. A tizenéves fiú egy zsebkéssel szúrta meg társa kezét. a kezét szúrta meg a társának - adta hírül a sonline.hu szerdán.

A két diák múlt csütörtökön egy apróság miatt szóváltásba keveredett egymással, majd összeverekedtek, végül egyikük egy zsebkéssel megszúrta a társa kezét - erősítette meg a hírt - a kollégium helyének megnevezése nélkül - a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Bíró Gábor a történtekkel kapcsolatosan elmondta: a fiú beismerte tettét. Ellene súlyos testi sértés kísérlete miatt indítottak eljárást.

A megyei napilap internetes oldalán megjelent írás szerint a 15 éves fiú tenyerén ejtett sebet a kórházban varrták össze. A fonyódi kollégisták a sonline.hu szerint egy internetkábel elhelyezése miatt kaptak hajba. A rendőrség csak később, lakossági bejelentés alapján értesült a történtekről, a kollégium vezetése ugyanis nem szólt a rendőröknek. A lap információja szerint a szurkálással gyanúsított - rangos tanulmányi versenyeken is bizonyított - diákot azóta kivették a kollégiumból. Horváth István, a fonyódi Balaton Kollégium igazgatója pedig közölte: az ügy lezárásáig nem kíván nyilatkozni.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport