Nem öltözhetett Biebernek, kést rántott anyjára

2010.11.05. 11:31 Módosítva: 2010.11.05. 11:32
Egy 12 éves arizónai tinédzser homoszexuális Justin Biebernek akart öltözni halloweenkor, de anyja megtiltotta neki.

A tinédzser az amerikai gyerekek körében divatos halottak napi népszokásra, az úgynevezett „trick or treatre” szeretett volna saját neméhez vonzódó tinisztárnak öltözni. Halloweenkor a gyerekek csoportosan vagy szüleikkel kísérve ijesztő jelmezekbe bújnak, becsengetnek a házakba, és cukorkát követelnek a lakóktól. Ha nem kapnak, akkor különböző galádságokat tehetnek a ház körül, például vécépapírral csomagolják be vagy rombolnak.

Az édesanya szobafogságra ítélte, amikor látta, hogy a jelmezben úgy néz ki fia, mint egy meleg. Az anya szerint tiszteletlenség lett volna meleg Biebernek öltözni, ezért léptette életbe a szigort – írta a The Arizona Republic. Miután a gyerek hisztirohamot kapott, felkapott egy kést, és anyjára a támadt dühében. Az anya lefegyverezte a gyerekét, majd rendőrt hívott rá, és letartóztatták a tinédzsert.

Jobb vigyázni

Justin Bieber
Justin Bieber

A snájdig kinézetű, arany torkú Justin Bieberről gyakran röppennek fel olyan hírek, hogy homoszexuális, lányos kinézetével, hangjával is erre a nézetre hergeli a közönséget. 2007-ben, 13 éves korában kezdett el a youtube-ra videókat feltölteni a kanadai csodagyerek, azóta klipjeivel az egymilliárd letöltést közelíti a videómegosztón, de közönségét nagyon megosztja. Eddig Bieber még nem jött elő nyilvánosan nemi irányultságával kapcsolatban, de már így is felhergelt néhány meleg ellenes csoportot puszta létezésével.

Egy kanadai rádiós műsorvezetőt egyszer már elítéltek, amiért arra utalt, hogy Justin Bieber homoszexuális volna. A Dean Blundell nevű rádiós a sztár twitterén tett erre utaló megjegyzéseket: az édesapjával hozta össze a pubertáló fiút, és ezt a rádióműsorában is hangoztatta. A műsorban egy 12 éves fiúrajongót „hímringyónak” nevezett. Bieber népes rajongótábora azonnal védelmébe vette az énekest a twitteren, de a rádiót a hatóságok megbüntették: kétszer be kellett mondaniuk, hogy hibát követtek el – írta a Hollywood Reporter.