István, Vajk
18 °C
33 °C
Index - In English In English Eng

Késeléses hétvége volt Budapesten

2010.11.14. 12:02
Három embert késeltek meg Budapesten; az egyik esetben az áldozat meghalt, míg a másik két esetben egy-egy embert életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

Szombaton késő este a IX. kerületi Határ úton, nem messze a metróaluljárótól egy büfé előtt egy társaság sörözött, amikor egy ismeretlen hozzájuk lépett, és eddig tisztázatlan körülmények között egyiküket megszúrta - mondta Papp Judit, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese .

A megkéselt férfi a helyszínen életét vesztette. Egy szemtanú szerint a mentősök 40 percig próbálták újraéleszteni az 50 év körüli férfit, ám ez nem járt eredménnyel. Az ismeretlen tettes elmenekült, a rendőrség emberölés bűntette miatt keresi.

A Határ úton megszúrt férfit 40 perc után sem sikerült újraéleszteni
A Határ úton megszúrt férfit 40 perc után sem sikerült újraéleszteni

További késelések

A sajtóügyeletes elmondta azt is: szombaton elfogtak egy 37 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy előző este a Nyugati pályaudvaron szóváltást követően megszúrt egy 26 éves férfit, aki életveszélyes sérülést szenvedett.

A gyanúsítottat az V. kerületi Deák téren fogták el, majd őrizetbe is vették. A rendőrség életveszélyt okozó testi sértés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított ellene eljárást.

A harmadik eset szombat este nem sokkal nyolc óra előtt a X. kerületi Alkér utca egyik társasházának udvarán történt, ahol egy 42 éves férfi összeszólalkozott három személlyel, egyikük a veszekedés során többször megszúrta. A férfit életveszélyes állapotban vitték kórházba. 
A három támadó elmenekült a helyszínről. A rendőröknek a tanúk meghallgatása során sikerült azonosítaniuk a gyanúsítottakat, akiket rövid időn belül elfogtak a BRFK akcióosztályának a munkatársai. A három embert őrizetbe vették; a rendőrség ellenük életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport