Ákos, Bátor
4 °C
11 °C

Brutális rablótámadás a XVI. kerületben

2010.12.13. 14:03
Egy ember életveszélyes, két másik pedig könnyebb sérülést szenvedett, mikor vasárnap késő este lakásukban ismeretlenek megtámadtak egy családot.

A támadók veréssel kényszerítették a családtagokat értékeik átadására. A három áldozat közül ketten a saját kocsijukon mentek a kórházba, a harmadik nem szorult kórházi kezelésre. A bűnözőket életveszélyt okozó testi sértés miatt keresik.

Este nyolc óra körül mentek be a támadók egy XVI. kerületi családi házba, ahol veréssel a lakókat az értékeik átadására kényszerítették, majd elmenekültek. A három megtámadott családtag közül egy életveszélyes, kettő könnyebb sérüléseket szenvedett. Egyelőre tisztázni kell a támadás pontos körülményeit és keresik a támadókat is.

Két sérült a saját kocsijával ment be a kerepestarcsai kórházba. Az ott lévő mentőautó személyzete kezdte meg az ellátást, majd hamarosan még egy mentő érkezett. Az egyik sérült egy 50 év körüli nő, aki súlyos mellkasi és koponyasérüléseket szenvedett, egy férfit könnyebb fejsérülésekkel láttak el, illetve szállították mindkettőjüket a baleseti intézetbe.