Négyen haltak meg közúti balesetben

2010.12.23. 10:41
Csütörtök reggel több közúti baleset követelt halálos áldozatokat, a tragédiáknak valószínűleg köze van a ködhöz és a rossz látási viszonyokhoz, a rendőrség arra kéri az autósokat, vezessenek nagyon óvatosan.

A mogyoródi karambol újabb áldozatot követelt. Két kocsi ütközött frontálisan ma reggel a mogyoródi élményfürdő és a Hungaroring közötti szervizúton, az egyik autó sofőrje a helyszínen életét vesztette, a baleset további három súlyos sérültjét kórházba szállították, egyikük azonban, aki szintén a halott sofőr autójában utazott, a mentőautóban meghalt, így a baleset halálos áldozatainak száma már kettő.

D  MI20101223003

A harmadik utas és a másik autó sofőrje az eddigi adatok szerint komoly sérüléseket szenvedett.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a megye útjain közlekedőket, hogy a köd és a rossz látási viszonyok miatt lassabban vezessenek.

Pár órával korábban Debrecenben követelt áldozatokat egy közúti baleset, a Hosszúpályi és Debrecen közötti alsóbbrendű úton előzés közben árokba borult egy autó, egy 24 éves férfi és egy 24 éves nő a helyszínen meghalt, egy 20 éves nőt életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba.

A helyszíni szemle folyamatban van, a 47-es főúttól egy kilométerre, Hosszúpályi felé félpályás útlezárás van.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport