Megint megnősül a Playboy alapítója

2010.12.26. 18:29

A Twitteren közölt vasárnapi bejegyzése szerint megkérte egy 24 éves lány kezét a Playboy 84 éves alapítója. Hugh Hefner legújabb választottja a szőke Crystal Harris, aki tavaly a hónap lánya, Playmate-je volt a lapban.

"Amikor odaadtam Crystalnak a gyűrüt, könnybe lábadt a szeme. Ez életem talán legszebb karácsonya"- írta twitteres üzenetében Hefner, aki egy második üzenetében igyekezett eloszlatni az esetleges kétségeket tervezett nászával kapcsolatban. A Crystal Harris egyelőre nem erősítette meg az eljegyzés hírét, de sokat mondóan ő is közölte Hefner üzenetét saját bejegyzésében.

Ha meglesz a nász, a 2009 decemberi Playboy Playmate-je lesz Hefner harmadik felesége. Hef, ahogy becézik, 1953 végén adta ki az első Playboyt-t mindjárt Marilyn Monroe-val a címlapon. A hedonista életet hirdető, de lapját nemcsak a csábító lányokkal, hanem kiváló irodalmi és publicisztikai művekkel híressé tevő Hefner első felesége Mildred Williams volt, akit 1949. június 25-én vett el. 2 gyermekük született, majd 1959-ben elváltak.

Hefner, aki mindig is a szőkéket részesítette előnyben, 1989-ben vette el Kimberley Conrad-ot, majd 1999-ben második házassága is válással végződött. Kimberlytől is született 2 gyermeke. A házasságai előtt, közben és után számtalan barátnővel büszkélkedő Hefner gyakran állította, hogy ő indította el az 1960-as évek "szexuális forradalmát".