Nem találtak szúrásra utaló nyomot

2011.01.16. 09:23

"Amennyire a helyszínen meg lehetett vizsgálni őket, nem találtak szúrásra utaló nyomot az áldozatokon" - mondta Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivője. Szombat éjjel három fiatal lány életét vesztette a budapesti West Balkán szórakozóhelyen.

U¦üjrae¦üleszte¦üs

A mentők fél 12 előtt néhány perccel kapták a hívást, hogy több fiatal is eszméletlen egy Nyugati téri szórakozóhelyen, ezért hat mentőautót küldtek a helyszínre.

A mentők kiérkezésekor már mindhárom lányt kihozták az utcára, egyiküknek sem volt szívműködése és légzése. Fél órán keresztül próbálták újraéleszteni őket, azonban nem jártak sikerrel.

Mint mondta, találtak külsérelmi nyomokat, de nem lehet kijelenteni, hogy a lányok azért haltak volna meg, mert agyontaposták őket, a halál pontos okát igazságügyi orvosszakértő vizsgálata állapítja majd meg.

Egy részeg fiatalt bevittek az Erzsébet kórházba, a helyszínen maradt mentő pedig később ellátott egy fiút, aki rosszul lett a tömegben. A három áldozaton kívül azonban nem láttak el más sérültet.