Harminc autó koccant az M0-son

2011.01.17. 09:38 Módosítva: 2011.01.17. 09:39
Több karambol is történt hétfőn reggel Budapesten és Pest megyében a rossz látási viszonyok és a lefagyott, csúszós utak miatt. Mezőhegyesnél nyolcan sérültek meg egy balesetben.

Az M3-as autópályán három baleset történt: a Miskolc felé vezető oldalon, a 19-es kilométernél egy autó hajtott az árokba, a 20-asnál több autó koccant össze. A főváros felé tartó oldalon a 22-es kilométernél egy kisteherautó és egy autó ütközött össze.

Nem sokkal nyolc óra előtt a 3-as főúton, Gödöllő és Kerepes között előbb három, majd újabb nyolc autó karambolozott a jeges úton.

Kevéssel nyolc óra után az M0-ás autóút 69-es kilométerénél, az M3-as autópálya feletti szakaszon a ködben körülbelül harminc autó koccant össze, a forgalom lelassult, torlódásra kell számítani. A balesetben egy ember könnyebben megsérült. A körgyűrűn kilenc óra körül egy sávon megindult a forgalom.

A Békés megyei Mezőhegyes térségében egy kisbusz - amelyben kilencen utaztak - megcsúszott az úton, majd a hátuljával egy fának csapódott. Ketten súlyosan, hatan könnyebben megsérültek. Az egyik sérültet mentőhelikopter szállította kórházba.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport