Újra kihallgatták a szombati tragédia egyik tanúját

2011.01.21. 16:18
Jelentősen eltér a West Balkánban történt szombati tragédia egyik tanújának rendőrségi vallomása a médiának adott nyilatkozataitól. A rendőrség ezért pénteken újra meghallgatta Szadai Tamást, aki most azzal védekezett, hogy a média kiforgatta a szavait. Tévének is nyilatkozott, a műsor vasárnap lesz látható.

Újra kihallgatta a rendőrség a West Balkánban szombaton történt, három halálos áldozatot követelő tragédia egyik tanúját, Szadai Tamást. A rendőrség szerint jelentős eltérések voltak Szadai első rendőrségi vallomása és a médiában megjelent nyilatkozatai között.

Szadai mostani kihallgatásán azt állította, hogy az újságok "teljesen kiforgatták" szavait, "nem úgy írták le a dolgokat, ahogyan azt én mondtam".

Szadai több lapnak is azt nyilatkozta, hogy biztonsági őrnek adta ki magát, hogy közlekedni tudjon a tömegben. Állítása szerint látta, hogy az áldozatok a földön fekszenek, az egyik lányon álló fiút arréb is lökte.

A Stop beszámolója szerint pedig a TV2 Frizbi című műsorának felvételén azt állította, hogy az egyik áldozat, K. Kinga testénének bal oldalán egy kb. tíz centiméteres vágás volt. Állítása szerint K. Kingát ő és egy másik fiú vitte ki az utcára. A műsor és Szadai nyilatkozata vasárnap kerül adásba.

Az orvosszakértői jelentések szerint az áldozatok testén nem voltak késelésre utaló jelek, halálukat fulladás okozta.

  • Hírek
  • Hírek