Koronavírus adatok

2022. jan. 21.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Ágnes
-6 °C
2 °C

Pesten fogták el a szombathelyi anyagyilkost

2011.01.22. 11:14
Budapesten egy zuglói panzióban fogták el a rendőrök azt a fiatalembert, aki a gyanú szerint január 12-én, Szombathelyen megölte az édesanyját. Amikor a rendőrök felszólították, hogy nyissa ki a szobája ajtaját, a férfi öngyilkosságot kísérelt meg. Életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

Még szerdán érkezett bejelentés a Vas megyei rendőrökhöz Szombathelyről, hogy egy hete nem ad életjelt magáról egy nő és a fia. A rendőrök kimentek a lakáshoz, ahol holtan találták az asszonyt, akit a nyomozók szerint január 12-ére virradóra ölték meg, több késszúrással. 25 éves fiát azóta nem látták a környéken. A nyomozás közben megállapították, hogy a fiú lehet a gyilkos, ezért elfogatóparancsot adtak ki ellene.

gyilkossag mti

Péntekre a Vas megyei rendőröknek sikerült azonosítaniuk a férfi tartózkodási helyét, egy zuglói panziót, ahol a BRFK akciósai lecsaptak a gyanúsítottra. Mikor a rendőrök kopogtak, és felszólították hogy jöjjön ki a szobából, a férfi öngyilkosságot kísérelt meg. Nem halt meg, de életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A rendőrség emberölés gyanújával indított eljárást ellene.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport