Nem csak egy áldozatuk volt a darabolósoknak

2011.01.24. 08:45
Napokig tartott fogva és többször meg is erőszakolt egy 17 éves lányt a múlt csütörtökön elfogott, darabolós banda néven emlegetett két öcsödi férfi. A 17 éves kunszentmártoni fiú megölésével is gyanúsított párosnak valószínűleg nem a fiú volt az egyetlen áldozata.

Két másik áldozat maradványait is megtalálták az egyik öcsödi férfi lakásán. A banda egy 17 éves lányt is elrabolt - írja a Blikk.

J. Bálintot és J. Benedeket január 20-án helyezte előzetes letartóztatásba a bíróság. A gyanú szerint a páros megölte, feldarabolta és elégette az ősszel Kunszentmártonról eltűnt, 17 éves Tóth Lászlót.

A lap szerint a gyilkosoknak azonban két másik áldozata is volt, akiknek maradványait a helyszínelők később megtalálták az egyik elkövető portáján.

A szintén 17 éves Sz. Anettet a lap szerint négy napon át tartották fogva és többször meg is erőszakolták. A lánynak az egyik elkövető kisegítői állást ígért egy kocsmában, és felajánlotta, hogy elviszi motorjával, ám később mégis saját lakására vitte.

"A lányom szerint a nagyszobában volt kikötözve az egyik bűnöző házában. Ott ütötték, verték, és felváltva közösültek vele. Valamivel még sokkolták is a testét. Bevizezték, és a drótokkal áramot vezettek a testébe. Azt mondták neki, innen már élve nem mész el. Csak a szerencsén múlt, hogy még él" – idézte fel a történteket a lány édesanyja.

A diáklánynak végül sikerült elszöknie fogvatartóitól, családja pedig feljelentést tett a rendőrségen. Állításuk szerint azonban a nyomozók nem hittek nekik és a két férfit egy kihallgatás után elengedték.