Gyerekek ölhettek meg egy idős nőt Lakon

2011.01.27. 11:42
A fiúk előbb lekapcsolták a 81 éves nő házában a villanyórát, majd - a gyanú szerint - amikor az asszony felelősségre vonta őket, agyonverték.

Az idős nőt január 24-én, hétfőn a lakásában holtan találták Lakon. Kutatásra, rablásra, dulakodásra utaló nyomok nem voltak a helyszínen, az elsődleges vizsgálatok ugyanakkor nem zárták ki az idegenkezűséget - közölte Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A rendőrség információi szerint a községben több gyerek hetek óta azzal szórakozott, hogy esténként a falut járták, és ha valahol világosságot láttak, beugrottak az udvarra, lekapcsolták a villanyórát, majd elszaladtak. Így történhetett ez január 23-án este is, amikor a négy gyerekkorú fiú az idős asszony portáján járt. Kihallgatásukkor ezt mindannyian elismerték, elmondták, hogy lekapcsolták a villanyórát, ám a lakás tulajdonosa kijött a házból és számon kérte tettüket. A rendőrség megalapozott gyanúja szerint a nő sérüléseit szóváltást követően a gyerekek okozták, a fiúk ideiglenes intézeti elhelyezését elrendelték. A rendőrség halált okozó testi sértés bűntett miatt folytat eljárást.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport