Még egy kiskorú lánynak fizetett szexért Berlusconi

2011.01.27. 12:46
A milánói ügyészség szerint egy másik kiskorú lány is részt vett a Ruby néven ismert táncosnőn kívül Silvio Berlusconi olasz kormányfő Milánó melletti rezidenciáján rendezett tivornyákon.

A milánói ügyészeknek bizonyítékuk van arra, hogy Silvio Berlusconi fizetett a szexért egy Iris Berardi nevű fiatalkorú prostituáltnak, aki részt vett az olasz miniszterelnök villájában rendezett partikon - közölte az olasz ANSA hírügynökség csütörtökön.

000 DV904289

Az ügynökség csütörtökön jelentette, hogy az erről szóló dokumentumokat szerdán küldték át a római képviselőház illetékes vizsgálóbizottságának. Erre azért van szükség, mert a törvényhozás engedélye kell ahhoz, hogy átkutassák a kormányfő irodáit.

A vádlók szerint Iris Berardi "ismert prostituált", aki 1991. decemberében született, így kiskorú volt, amikor 2009. novemberében és decemberében a miniszterelnök két rezidenciáját is meglátogatta. Az olasz kormányfő a sajtóban csak "bunga-bunga" néven emlegetett partijait milánói illetve szardíniai villáiban tartotta.

Az olasz kormányfőt tavaly decemberben ugyanezzel vádolták egy Ruby becenevű marokkói fiatalkorúval kapcsolatban. A kiskorú prostituáltakkal folytatott viszonyt az olasz törvények börtönbüntetéssel sújtják.

A politikus tarubygadja, hogy szexuális kapcsolata lett volna a Szívtipró Ruby néven ismert Karima el Marúg-gal és ezt maga a 19 éves hölgy is megerősítette. Ruby szerint 7000 eurót (1,9 millió forintot) ajándékba kapott a férfitól.