Semmi sem utalt bántalmazásra

2011.02.09. 20:47 Módosítva: 2011.02.09. 20:50

A vasárnap elhunyt másfél éves devecseri kisfiú nagymamája azt állítja, a család egy ujjal sem nyúlt a gyerekhez, hangzott el az RTL Klub szerda esti híradójában. "Amikor a gyerek járni tanult, esett-kelt, ebből is szerezhette a sérüléseket", mondta.

A szülők - állításuk szerint - pontosan nem tudják, mi történt, a kisfiúra az apja és annak egy barátja vigyázott, amikor a baleset történt.

A helyi családsegítő és gyermekjóléti szolgálat csak annyit közölt, hogy rendszeresen látogatták a családot, ahol semmi sem utalt bántalmazásra, és a kisfiú sem volt elhanyagolt. Szerintük ezt az aktájuk felülvizsgálata is igazolta. Az utcabeliek is értetlenül állnak a történtek előtt.

A Magyar Televízió híradója hétfőn számolt be az esetről: a gyereket eszméletlen állapotban vitték február 2-án a devecseri egészségházba, ahol kiderült, hogy a kisfiúnak súlyos agysérülése van; az orvos három különböző sérülést is talált a fején. A kisfiút Devecserből mentőhelikopter vitte a győri kórházba, ahol a gyerek csak pénteken került olyan állapotba, hogy megoperálhassák, de már nem tudták megmenteni az életét.

A rendőrség halált okozó testi sértés gyanúja miatt nyomoz.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport