Ismét emberre támadt a kocsordi gyilkos

2011.02.15. 11:24

Egy 78 éves embernek okozott életveszélyes sérülést vasárnap az a kocsordi férfi, aki nemrég szabadult 14 éves börtönbüntetésből, amelyet egy idős asszony megöléséért kapott, közölte a rendőrség kedden.

Kocsordon vasárnap támadott meg egy 78 éves férfit a házában az akkor még ismeretlen elkövető, pénzt követelt tőle, majd egy ott talált fadarabbal bántalmazta, életveszélyes sérülést okozva neki, mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője. A támadó 31 ezer forintot zsákmányolt a lakásból.

A rablótámadás bejelentése után a megyei főkapitányság és a mátészalkai kapitányság nyomozói kezdték meg az ügy vizsgálatát, és hétfőn elfogták a feltételezett tettest, egy 42 éves férfit. A Kocsordra bejelentett, de mátészalkai hajléktalanszállón élő gyanúsított beismerő vallomást tett. A férfit őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatásba helyezését a bíróságon.

Fülöp Gergely hozzátette: a gyanúsítottra egy géberjéni idős asszony megöléséért szabtak ki 14 év börtönt az 1990-es években.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport