Nemcsak szalámit lopott Bakács

2011.02.16. 08:04

Egy most nyilvánosságra került biztonsági felvétel szerint szisztematikusan tett zsebre dolgokat a budakeszi hipermarketben Bakács Tibor Settenkedő. A Borsonline.hu-n közölt videón látható, hogy a biztonsági szolgálat irodájában ülő Bakács több árucikket is az íróasztal alá dob, miközben a jegyzőkönyvet felvevő biztonsági őr nem figyel.

A Bors úgy rekonstruálta a történteket, hogy a több terméket is ellopó Bakács az ominózus, kétezer forintos szalámirudat vette elő elsőként, ezzel elterelve az őr figyelmét.

A Bors szerint csak a lopás másnapján vették észre a biztonságiak, hogy az asztal alatt három csomag sajt és egy csomag szeletelt szalámi hever, ekkor vették elő a biztonsági kamera által készített felvételt.

A felvétel alapján megdőlni látszik Bakács eddigi védekezése, hogy impulzusszerűen, hirtelen ötlettől vezérelve emelt el egyetlen rúd szalámit. A Bors úgy tudja, hogy a felvétel alapján újabb szabálysértési feljelentést tettek Bakács ellen, a 4532 Ft értékre elkövetett lopás miatt.