Már biztos, hogy a férj ölt Écsen

2011.03.04. 10:35

Kettős gyilkosság történt csütörtök délután négy körül, a Győrhöz közeli Écsen, ahol egy 53 éves férfi vadászpuskájával meglőtte 51 éves feleségét, majd magával is végzett. A házaspár mindkét tagja meghalt.

A kisalfold.hu azt írja, a gyilkosságot három órán át tartó veszekedés előzte meg, melyet a pár 17 éves fia is végighallgatott. A lövéseket azonban nem látta, csak hallotta, majd telefonált egyik rokonuknak. A családtag riasztotta a mentőket, ők értesítették a rendőrséget.

A 17 éves fiú nem sérült meg, de sokkos állapotban szállították kórházba. A párnak két lánya is van, ők mindketten külföldön élnek.

A késő éjjel zárult helyszíni szemlén nem merült fel olyan adat, amely kétségessé tette volna a rendőrség azon megállapítását, hogy a férj ölte meg a feleségét, majd magával is végzett - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Kocsis Tünde alezredes tájékoztatása szerint emberölés bűntette miatt indult nyomozás az ügyben. Ha kétséget kizáróan bebizonyosodik, hogy helyes a rendőrség feltevése, akkor az elkövető halála miatt lezárják az eljárást.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport