Orbán tanácsadója Kapócs Zsókával jár

2011.03.04. 08:23 Módosítva: 2011.03.04. 08:34

Másfél hónapja egy párt alkot Habony Árpád, a miniszterelnök tanácsadója, és Kapócs Zsóka színésznő, akik Rogán Antal buliján ismerkedtek meg, írja a Blikk.

Ritka, hogy két ismert ember ennyire egymásra találjon - mesélte Habony egyik barátja. - Rogán Antal január végi, születésnapi partiján találkoztak először. Legközelebb azon a szülinapi partin láttam őket együtt, amelyet már Árpi rendezett a legnagyobb titokban Zsókának. A színésznő összes barátját odahívta. Olyanok voltak, mint két szerelmes tinédzser. Végig ölelkeztek, puszilgatták egymást.

Kapócs Zsóka (Fotó: Szécsi istván)
Kapócs Zsóka (Fotó: Szécsi istván)

Árpi egy hatalmas meglepetéstortával készült, és meghívta Zsóka egyik kedvenc énekesét, Balázs Fecót is. Szemmel láthatólag boldogok együtt, és komolyan gondolják ezt a kapcsolatot. Úgy tudom, hogy mindennap találkoznak, Árpi gyakran lepi meg Zsókát virággal, vagy megy el titokban az előadásaira - nyilatkozott az ismerős.

Igen, együtt vagyunk, és boldogok vagyunk. A magánéletemet viszont továbbra sem szeretném a nyilvánosság előtt élni - erősítette meg a színésznő a kapcsolat hírét. Habony viszont egyelőre kommentálta a történetet.

Habony az első Orbán-kormány idején került kapcsolatba a miniszterelnökkel. Cége kapta a megbízást a korona szállításának és parlamenti elhelyezésének munkálataira, ám más jellegű tanácsai is megtetszettek Orbánnak.

Habony tagja volt a Fidesz 2006-os kampánystábjának, és a vereség után is Orbán Viktor közelében maradt. Jelenleg szintén a miniszterelnök tanácsadójaként dolgozik, a nyilvánosság előtt azonban sosem szerepel, pedig a Fideszben kifejezetten meghatározó embernek tartják.

Budapest, 2004. augusztus 22. A Fidesz országos elnökségének rendkívüli ülése. A kép jobb szélén Habony Árpád, a Fidesz elnökségi tagja. (Fotó: Kovács Attila)
Budapest, 2004. augusztus 22. A Fidesz országos elnökségének rendkívüli ülése. A kép jobb szélén Habony Árpád, a Fidesz elnökségi tagja. (Fotó: Kovács Attila)

Habony műbútorrestaurátorként kezdett dolgozni, majd múzeumi technológiákat importáltak Magyarországra, és versenyszerűen kendózott is.

A férfi jelenleg válófélben van a feleségétől, akivel a Fidesz stábban ismerkedett meg, majd közös gyermekük is született, de már több mint egy éve külön élnek.

Kapócs 1998-ban, szépségkirálynőként lett ismert, de az elmúlt években színésznőként dolgozott. 2004-től 2009-ig a szintén színész Kamarás Ivánnal élt együtt, majd különválásuk után Berki Krisztiánnal, a Fradi régi-új vezérével találkozgatott, de végül szakítottak. Az elmúlt hónapokban Kapócs nem élt párkapcsolatban, főleg a színházi szerepeire koncentrált.