Rendszeresen dobáltak a tatabányai házról

2011.03.09. 08:13

Szerda reggel végzik el az életmentő műtétet a fővárosi Szent János Kórházban azon a 11 éves kislányon, akinek hétfőn elmozdult a koponyacsontja, amikor Tatabányán pezsgőspalackkal fejbe dobták egy tízemeletes panelház tetejéről. A műtét a traumatológiai osztály vezetője szerint veszélyes, de a kislány tünet- és panaszmentesen felépül.

A Blikk úgy tudja, a helyiek szerint a kérdéses házban "huligánok" laknak, és csak idő kérdése volt, hogy valakit eltaláljanak, mert hétfőn is legalább öt üveget dobtak le a magasból. A lapnak nyilatkozó szomszéd, aki a kislányt megtaláta, azt mondta, hogy Andrea körül vértócsa volt, de csodával határos módon nem vesztette el az eszméletét, amikor a félkilós üveg körülbelül 80 kilométeres sebességgel a fejének csapódott.

A nő szerint a kislány végtagjai remegtek, nem bírt felállni, közben pedig suttogva amiatt aggódott, hogy nem mehet másnap iskolába, és csorogtak a könnyei. A Blikk szerint édesanyja két műszakban dolgozik, és nem volt otthon, amikor Andreát a támadás érte.