Valószínűleg öngyilkos akart lenni az Arnóthtal ütköző autós

2011.03.18. 08:42

Valószínűleg öngyilkossági szándékkal vagy pillanatnyi elmezavara miatt hajtott fel szerda éjszaka a forgalommal szemben az a férfi, aki frontálisan ütközött Arnóth Sándor fideszes képviselő, püspökladányi polgármester autójával - írta a Népszabadság.

– A vizsgálatok még tartanak, de valószínű, hogy a vétkes autó vezetője szabályosan hajtott fel a pályára, majd érthetetlen módon egyszer csak megfordult, és visszafelé száguldott. Az ámokfutásnak a halálos karambol vetett véget – mondta a Blikknek Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Belicza szerint az a legvalószínűbb, hogy az 51 éves aszódi férfi Miskolc irányába tartott, amikor valamiért megfordult a pályán a galgai pihenőnél vagy a kerekharaszti benzinkútnál, és így haladhatott a főváros irányába akár 8 kilométeren át, amíg meg nem történt a karambol. A Blikk megkereste J. Csaba szomszédait, akik szerint magánéleti válság okozhatta a drámát. Sokak szerint Csaba emiatt hajtott szemben a forgalommal, így keresve a halált.

– Korábban többször is panaszkodott. Úgy tudom, már máskor is megpróbált Csaba véget vetni az életének – mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő férfi, J. Csaba ismerőse.