Felesége tinédzser szeretőjére lőtt a megcsalt férj

2011.04.01. 08:34

Fél lábát adta szereleméért egy alig 15 éves magyar fiú Amerikában, miután sem a bíróság, sem pedig 48 éves választottjának féltékeny férje nem tudta távol tartani a törvénytelen kapcsolattól, írja a Blikk.

A Mount Solon településen élő magyar fiú tavaly október 20-án bukott le, miután váratlanul betoppant a hálószobába tanárnőjének, Kimberly Crilley-nek a férje, és rajtakapta a furcsa párt. A fiú ezután intézetbe, a nő pedig börtönbe került egy rövid időre.

Karácsonykor azonban a fiú nem bírta tovább szerelme nélkül, és megszökött az intézetből. A rendőrség hiába tiltotta el a bíróság Kimberlytől, a pár még legalább háromszor találkozott titokban, legutoljára állítólag azért, hogy elbúcsúzzanak egymástól. Végül a fiú egy napon váratlanul megjelent a nő háza előtt, kezében egy husánggal.

"Azt mondta, csak beszélgetni akar, de én elővettem a pisztolyomat, és tárcsáztam a rendőrséget" – vallotta a bíróságon Phil Crilley, a férj. Abban a pillanatban nekem rontott a husánggal, alig tudtam becsapni előtte az ajtót." A rendőrség kiérkezéséig a házaspár bezárkózott a hálószobájába, a tinédzser azonban nekifutásból, a csukott ablakon keresztül ugrott be a helyiségbe, ahol kést rántott.

Kimberly Crilley
Kimberly Crilley

"Megvártam, míg feltápászkodik, mert nem akartam halálosan megsebesíteni. Amikor felállt, a jobb lábába lőttem" - mondta a férj. Mire a rendőrök kiérkeztek, a fiú már egy hatalmas vértócsában feküdt. A mentők helikopterrel vitték kórházba, de a lábát térd alatt amputálni kellett.

Az igazi meglepetés azonban csak ezután következett, mert a nyomozás során a rendőrség egy igazi kis kéjlakot talált egy, a nő házától 200 méterre lévő fakunyhóban, csonkig égett gyertyákkal, elfogyasztott édességek csomagolásával, a fiú által írt szerelmes levelekkel, valamint hajdani testnedvek által átitatott fekhellyel.

A tiltott kapcsolatért a 48 éves nőnek bíróság előtt kell felelnie, ifjú partnerét pedig már bűnösnek is találta a bíróság a házaspár otthonának megostromolásáért.

A tárgyaláson megfigyelőként jelen volt a magyar nagykövetség két munkatársa is, köztük a washingtoni konzul, Nemes Szabolcs is, mint mondták azért, mert az ügynek magyar vonatkozása is volt. Az amerikai Daily Progress szerint viszont még a hatóságok sem tudták megmagyarázni, miért kellett a két magas rangú tisztviselőnek is ellátogatnia a perre.