Kigyulladt egy üres metró a 3-as vonalán

2011.04.19. 13:19 Módosítva: 2011.04.20. 08:43

A tűzoltók eloltották a 3-as metró vonalán kigyulladt szerelvényt – közölte Kisdi Márk Máté, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivője.

A lángok a szerelvény első kocsijában csaptak fel, de átterjedtek a másodikra is. A tűzoltók a még esetlegesen parázsló részeket keresik. A végleges oltás után vizsgálják a tűz okait.

Három BKV-dolgozót álarcban vittek a felszínre, a mentők megfigyelésre kórházba vitték őket.

A tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, munkájukat nehezítette, hogy az alagutat megtöltő sűrű füstben kellett dolgozniuk.

A szerelvény egyébként az Árpád híd és a Forgách utca között gyulladt ki, az Árpád hídi megállótól körülbelül háromszáz méterre. Mindkét állomást kiürítették.

A BKV fődiszpécsere korábban úgy tájékoztatott, hogy egy műszaki hibás, utasok nélkül közlekedő szerelvény gyulladt ki két megálló között.

Kedd estére a metróforgalom a vonal teljes hosszán helyreállt, korábban pótlóbuszok szállították az utasokat az érintett szakaszon.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Eladnék
  • Bankszámla