Hortenzia, Gergő
-1 °C
8 °C

Eleki majális: balhé késsel és vascsővel

2011.05.02. 16:57
Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek a rendőrök egy 42 éves eleki férfit a vasárnapi helyi majálison.

Fiaival késsel és vascsővel kergetett egy férfit, a kiérkező rendőröknek kellett megfékezniük őket. Eljárás indult ellenük, csoportos garázdaság gyanújával.

A férfi vasárnap délután két fiával az eleki focipályán tartott majálisra ment, mert egy férfit akartak kérdőre vonni a korábban közötte és az egyik fiú között történtek miatt.

A rendezvény helyszínéhez érve autójukkal behajtottak a pályára, majd a kocsiból kiszállva az apa egy késsel, 13 éves fia pedig egy vascsővel a kezében kergetni kezdték az előlük menekülő férfit.

A majális résztvevői azonnal értesítették a rendőrséget. A percek alatt a helyszínre érkező őrsparancsnok, és a majálison résztvevők megfékezték a garázdálkodókat, a 42 éves férfit és két, 13 és 17 éves fiát előállították.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?