Előadás közben ájult el a hipnotizőr

2011.06.04. 18:02 Módosítva: 2011.06.04. 19:35
Három önként vállalkozó maradt hipnózisban Angliában egy színpadi showműsorban, amikor a hipnotizőr David Days elesett és elájult.

Az angliai Portlandben a Royal Manor Theatre színpadán pénteken három önként vállalkozó néző épp hipnózisban volt, amikor a showműsort vezető sztárhipnotizőr David Days megbotlott és elájult. Munkatársai próbálták magához téríteni, de mivel nem sikerült, kénytelenek voltak megszakítani az előadást – írja a BBC.

A közönség egy darabig azt hitte, hogy az ájulás a műsor része és rendkívül jól szórakozott. Days-t kihúzták a színpadról, és a stáb a színfalak mögött teljesen összezavarodott. A közönség számára csak ekkor esett le, hogy tényleg baj van, amikor valaki átszaladt a színpadon az elsősegélykészletért.

A menedzser megkérte a nézőket, hogy hagyják el az előadótermet. A még mindig hipnózis alatt álló vendégeket a stábtagok ébresztették fel. Probléma esetén Days menedzsere szerint egy tartalék hipnotizőr és egy előre elkészített hangfelvétel is rendelkezésre áll, de ezekre végül nem volt szükség.

Pár perc múlva Days is magához tért, és Facebook-oldalán nyugtatta meg rajongóit, hogy egy kis horzsolással megúszta, és nem kellett kórházba vinni.