Elfogták a pedofil képviselőt

2011.06.05. 19:22

Elfogta a rendőrség Helmeczi Barnabást, azt az 54 éves aszalói önkormányzati képviselőt, akit pedofília miatt ítéltek el, de nem vonult be a börtönbe, írja a Blikk.

A férfinek május 3-án kellett volna rács mögé vonulnia, de egy hónapig hol a szőlőjében, hol a pincéjében, hol pedig saját lakásán bujkált. Bár a rendőrök keresték, nem tehettek sok mindent, mert a bíróság nem adott ki körözést, csak a férfi elővezetését kérte. Így a járőrök annyit tehettek, hogy becsöngettek Helmeczihez. A képviselő saját bevallása szerint azt várta otthon, hogy a bíróság döntsön a halasztási kérelméről. A férfi ugyanis azt állítja, beteg és kérte, később kelljen bevonulnia.

Ahogy azt korábban mi is megírtuk, a vád szerint a férfi egy 5, egy 9 és egy 11 éves kislányt molesztált még 2009-ben. A gyerekek átmentek hozzá kacsákat nézni, ekkor kérte meg őket arra, hogy egyenként üljenek az ölébe, és a történteket ne mondják el senkinek. Ők azonban hazarohantak, és beszámoltak az esetről. A pszichológus szakértő szerint a gyerekek életszerűen adták elő a történetet.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport