Több szállodát is átvert a kétkutyás nő

2011.06.08. 17:28

Csalás miatt indult eljárás egy 35 éves budapesti nő ellen, aki álnéven jelentkezett be jó nevű hotelekbe, majd néhány nap elteltével fizetés nélkül távozott; a gyanúsítottat a napokban fogták el a gárdonyi nyomozók - közölte a rendőrség szerdán az MTI-vel.

A nő két kis testű kutyájával érkezett és jelentkezett be április végén egy Velencei-tó környéki wellness-szállodába, és közölte, hogy az utána érkező férje fogja kiegyenlíteni a fizetendő előleget. A férj azonban nem érkezett meg, a nő pedig százezer forint kifizetetlen számlát hátrahagyva két nap múlva távozott - mondta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

R. Szabó Ágnes tájékoztatása szerint a nő személyazonosságát valós e-mail címe alapján, a szolgáltató segítségével sikerült megállapítani. Mivel azonban a lakcímén nem találták, a nyomozók egy virágküldő szolgálat munkatársának kiadva magukat beszéltek meg vele találkozót, így fogták el.

Kiderült, hogy a gyanúsított nemcsak a Velencei-tó környéki szállodát károsította meg. A múlt év végén a Hortobágyon töltött néhány napot, májusban Sopronban, később Sárváron, majd Tihanyban pihent. Valamennyi hotelben hamis adatokkal jelentkezett be, és mindenhonnan fizetés nélkül távozott.

A gárdonyi nyomozók szerint még nem teljes a csaló listája, ezért várják azoknak a szállodáknak a jelentkezését, amelyeket a nő ugyancsak megkárosított.