Mérgező folyadék okozhatta két férfi halálát

2011.06.28. 16:43

Holtan találtak két férfit kedden a neszűri tanyavilágban, egy nőt pedig életveszélyes állapotban szállítottak onnan kórházba. Az elsődleges információk szerint a három ember ismeretlen eredetű folyadékot ivott - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Pásztorné Kovács Ágnes tájékoztatása szerint kedd reggel a Jászberényhez tartozó Neszűr tanyáinak egyikébe riasztották a mentőket, akik ott egy 57 éves férfit holtan találtak. Később, a délelőtti órákban ismét bejelentés érkezett a mentőkhöz, akik ezúttal a város közelében lévő tanyavilág egy közeli épületében egy 54 éves elhunyt férfira és egy 45 éves nőre bukkantak. Utóbbit - a férfi élettársát - életveszélyes állapotban szállították kórházba.

A rendőrség az ügyben gondatlanságból elkövetett emberölés vétségének megalapozott gyanújával indított nyomozást. Az eljárás szakértők bevonásával folyik, az eddigi adatok alapján feltételezhető, hogy mindkét halálesetet annak az ismeretlen eredetű folyadéknak az elfogyasztása okozta, amelyet a helyszíni szemle során megtaláltak és lefoglaltak - tette hozzá a sajtószóvivő.