16:00, December 05.
Japán 1
Horvátország 2
al-Dzsanúb Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 05. ÉLŐ
Brazília 0
Koreai Köztársaság 0

Előzetesben a csepeli és az újpesti gyilkos

2011.07.05. 12:30 Módosítva: 2011.07.05. 13:45
Két rablógyilkosság elkövetőjét is megtalálta a BRFK az utóbbi napokban.

Július uborkaszezon, de nem az életes nyomozók számára - kezdte a BRFK sikeres elfogásairól tartott sajtótájékoztatót Fülöp Valter bűnügyi helyettes. Egy csepeli kettős gyilkosság és egy újpesti felderítés részleteit ismertette Szigeti József, a BRFK Bűnügyi Főosztályának vezetője.

Az idei csepeli kettős gyilkosság gyanúsítottja egy 31 éves osztrák-magyar állampolgár, a szőke hajú G. Zsanett. Az első gyilkosságot úgy követte el május 22-én, hogy felment egy idős férfi lakásába lopni, készpénzt, mobiltelefont és más érték tárgyakat tulajdonított el, de a tulajdonos tetten érte, ezért kellett meghalnia.

A második gyilkosságot a gyanúsított május 28-án a szomszédos lakóházban követte el, ahova szintén lopni indult. A lakás tulajdonosa, a 91 éves K. József halálát kis erővel való fojtás okozta, ezért gyenge fizikumú férfi vagy egy női elkövetőt kerestek. A két áldozat baráti viszonyban volt egymással.

A másik elfogás, amiről újabb részletek derültek ki kedden, az újpesti Külső Szilágyi úton történt eset volt. Az 57 éves férfi áldozat holttestét a fia találta meg. A 25 éves tettes a IV. kerületben már ismert rablónak számított, lopási ügyei miatt volt már dolga a rendőrséggel. Pont egy rablásos ügyben volt elszámoltatáson a gyanúsított a rendőrségen, ahol rákérdeztek erre a gyilkosságra nála, és kiderült, hogy a megölt férfitól készpénzt és mobiltelefont tulajdonított el. A  gyanúsított a gyilkosságot egyelőre tagadja.

  • Hírek
  • Hírek