Elfogták az újlipótvárosi gyilkost

2011.07.08. 09:33 Módosítva: 2011.07.08. 12:49

Bács-Kiskun megyében elfogták a vasárnapi újlipótvárosi gyilkossággal gyanúsított szerbiai férfit pénteken – értesült a Hír tv. Az információt egyelőre hivatalosan nem erősítették meg, de a rendőrség délután kettőkor sajtótájékoztatót tart az ügyben. Ott lesz Polyák Zsolt, a Bács-Kiskun megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója és Szigeti József, a BRFK bűnügyi főosztályának vezetője.

A rendőrség országos elfogatóparancsot adott ki a vasárnap este a budapesti Kádár utcában történt gyilkosság elkövetője ellen, és kezdeményezték a nemzetközi elfogatóparancs kiadását is. A 39 éves szerb állampolgárságú férfi egy szlovák rendszámú, szürke Mercedesszel menekült, az autót megtalálták Soltvadkerten.

A gyilkossággal gyanúsított szerb állampolgárságú férfi
A gyilkossággal gyanúsított szerb állampolgárságú férfi

A rendőrség keddi sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a 27 éves, orosz származású, magyar állampolgárral hat lövés végzett. Az áldozat próbált védekezni, felemelte a karját, ez látszik a sérülések helyéből.

Az áldozat és a tettes korábban, szakításokkal és újbóli kibékülésekkel tarkított élettársi kapcsolatban élt, valószínűleg a gyilkosság is ezzel lehet kapcsolatban, a férfi feltételezhetően féltékenységből ölt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport